ANNA BERGLÖF 7 – 28 april

ANNA BERGLÖF 7 – 28 april

posted in PÅGÅENDE

ANNA BERGLÖF
Wall Stories
Foto

7 – 28 apr, 2018

Murar – vissa finns, vissa raseras och vissa kommer att byggas.

“Under min resa i Kina kunde jag inte besöka den omtalade kinesiska muren. Jag bestämde mig istället för att titta närmare på murar i de delar av landet som jag besökte. Min fascination var stor då jag insåg att många murar, även de mest oansenliga, hade sina egna historier att berätta. Berättelserna har skapats av människan, naturens krafter och tidens gång. Att fånga upp dem med kameran är mitt sätt att fånga murens historia och föra den vidare.”

 

Anna Berglöf

Född i Warszawa, Polen. Bor i Stockholm sedan 1991.

Utbildning i fotografering vid Jönköpings Universitet samt flera kurser anordnade av Studiefrämjandet i Stockholm.

Berglöf har även en magisterexamen i mikrobiologi vid Stockholms universitet, och arbetar för närvarande på Karolinska Institutet i Stockholm.

Fotosamlingen Truck Stories presenterades under ett evenemang arrangerat av Svensk Form och India Unlimited på Millesgården, Stockholm den 21 maj 2015. Fotoutställningen visades även på Galleri Eklund under hösten 2015, innan den reste vidare till konstutställningen Savouresement Suédois i Nice, Frankrike.